Grobnik 2012 - Nova pobeda Vesnića

Grobnik 2012 - Nova pobeda Vesnića

Autor: Petar Janković | Objavljeno: 15/07/2012

Milovan Mikica Vesnić nastavio je svoj pobednički niz i drugom pobedom u sezoni 2012, na stazi Grobnik-Hrvatska, našao se na pola puta od odbrane titule regionalnog Šampiona osvojene prošle godine.

U konkurenciji vozača iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije Vesnić nije imao ravnopravnog takmaca. Počev od treninga voženih u subotu gde je drugoplasirani konkurent zaostao 4sec pa sve do nedeljne trke u kojoj je Vesnić svih 12 krugova suvereno držao prvo mesto.

"Vraćamo se iz Hrvatske obavljena posla. Nakon pobede u Banja Luci i u Rijeci smo ponovili isti uspeh. Dodatno smo poboljšali vreme postignuto prođle godine na istoj stazi đto samo dokazuje sa koliko smo ozbiljnosti uđli u ovu trkačku sezonu. Zahvaljujem svom timu i sponzoru Nestro grupi i njihovom brendu Optima na podršci."

Sledeća trka regionalnog KUP-a vozi se početkom septembra u Beogradu na aerodromu Batajnica. U međuvremenu Vesnić planira nastupe na nekoliko brdskih trka, pre svih na Tari a velika verovatnoća i u Sloveniji, u Ilirskoj Bistrici tačnije, gde se vozi trka koja se boduje za Šampionat Evrope.

YouTube video

Sponzori

Medijski sponzori