Mikica Vesnić gost NAVAKA i trke za evropski kup Formule Predator

Mikica Vesnić gost NAVAKA i trke za evropski kup Formule Predator

Autor: Petar Janković | Objavljeno: 07/09/2015

Nakon osvajanja druge titule šampiona centralne Evrope u automobilizmu, Milovan Mikica Vesnić i EKO Racing Team Vesnić u nedelju 13. septembra biće specijalni gosti Nacionalne vozačke akademije NAVAK i Formula Team-a Srbija. Biće to jedinstvena prilika da na jedinoj pravoj trkačkoj stazi u Srbiji pored internacionalne trke Formula Predator na delu vidite i proslavljenog srpskog automobilistu u promotivnim vožnjama super atraktivne Vauxall Vectre Superturing.

Nakon prošlogodišnje test trke organizatori i vozači serije Predator dali su zeleno svetlo pa će se ove sezone u okviru Eurokupa na stazi NAVAK naći 16 formula i vozači iz Italije, Švajcarske, Izraela i Srbije. Program takmičenja koje traje oba dana vikenda obuhvata dve trke od po 18 krugova. Pred onu nedeljnu publiku će pre izlaska na stazu atraktivnih formula zagrejati nastup Milovana Mikice Vesnića koji će predstaviti pun potencijal svog šampionskog automobila. Slika i zvuk koji je teško opisati rečima i koji obožavaju svi pravi ljubitelji autosporta.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da će oba dana takmičenja ulaz za publiku biti potpuno besplatan što je još jedan razlog više da dođete i uživate u odličnim trkama i „potrošite“ vikend na događaj kakav u Srbiji nije prilika često videti.

YouTube video

Sponzori

Medijski sponzori